fredag 2. april 2010

God påske!

Det er selvsagt litt stille også på stellerommet i påsken, men med ett dagstilbud i går, og noen andre ordre, ble det allikevel litt jobbing i dag på langfredag med pakking :) (bare veldig hyggelig, selvsagt), så i morgen er det endelig åpent på postkontoret igjen, så da iler vi ned, så dere snart får pakker i posten :)

Vi har holdt på en måned offesielt, men startet jo bittelitt før, der jeg annonserer. Vi er strålende fornøyde, og det er så hyggelig å få alle koselige tilbakemeldinger. Vi må ha verdens beste kunder!!!

Vi venter inn litt Good Mama nattbleier og nyfødtbleier, og tror det snek seg med en AIO der også, men det husker jeg ikke helt korrekt i skrivende stund. Pakken har i følge sporingen ankommet landet, men er ikke i tollen enda, så vi får håpe vi får den i neste uke :)

I tillegg venter vi inn Baby Oljen Aprikos fra Burt's Bees, siste beskjed på den var at den er forventet inn 10.april, så det blir spennende. Den har jo ikke før vært i Norge, annet i den lille testpakken for babyer, og jeg vet mange kjøper den testpakken nesten ene og alene for å få den aprikosoljen, for å sette det på spissen. Vi gleder oss til den kommer inn :-D

Ellers så er det lommebleier fra Preston Pants, og våre egne ullbukser fra Bærum Arbeidsenter vi venter på. Arbeidsenteret lager også deilige pulsvanter til voksne, disse kommer vi også til å føre.

Ja, om noen har konkrete ønsker så send meg gjerne en mail på post@stellerommet.no , så jeg kan ta en titt og sjekke om dette kan være noe for oss. Gjerne kortreiste varer er av interesse, så kjenner du en som lager eller har produkter du tenker ville vært midt i blinken for oss, så send mail med det samme.

God påske!

1 kommentar:

  1. Pakken fra GM er til Importvurdering, og dette skal ta ca 1.døgn, men siden den kom 31.mars, også ble det påske, så tar det nok lenger tid ja.....

    Men den er nå i alle fall i norge, det er da noe ;)

    SvarSlett