lørdag 15. mai 2010

Sitter og funderer på stellerommets fremtid.

Særlig hvilke retninger jeg ønsker det skal gå i. Nå er det en liten bedrift, og det kommer den også til å fortsette å være.

Håper vi kan fremme nisje produkter, og gleder oss til å kunne introdusere fler og fler "egne" produkter. Disse "egne" produktene må jo også snart ett merkenavn..... Smaker litt på å kalle merket rett og slett Fernande's.... Det syns jeg i grunn blir fint....

Ja, som Fernande's ullbukser. Ja, nå er jeg vel nesten helt sikker på at det blir det rette. Jo mer jeg smaker på det, jo bedre syns jeg det blir. Personlig, enkelt og greit.

Vi har fått masse fint i butikken siden jeg blogget sist. Solbriller til barn, solkrem, badetøy til småbarn, badesko, fler typer bleier, og Fernande's Ullbukser i fler strl. (eller i hvertfall mulighet til å dem i fler str. alle farger er ikke strikket opp enda, men det er bare å bestille.)

Husk å meld dere inn på vår side på Facebook og sjekk ut nettbutikken i ny og ne. Og fortell om oss til venner og familie, for vi er ikke bare en nettbutikk for småbarnsfamilier, vi har produkter til alle :)

Ha en flott helg!

Fernande

2 kommentarer:

  1. Det er så spennende å følge med deg, og jeg liker virkelig tankene dine om Stellerommet. Det er ikke ulikt mine den gangen jeg startet opp, det å tilby produkter som ikke alle andre har var jo det jeg ville også. Men du greier jo å ta det enda lenger, med å få produsert dine egne ting! Hurra!

    God helg og god 17. mai til deg også!

    SvarSlett
  2. Så spennende med eget merkenavn! Men et lite tips: Skal du virkelig ha apostrof før s-en i Fernande´s? Grammatisk er det ikke korrekt. Vi bruker ikke apostrof før s-en i genitivsformen på norsk. Vi sier Olavs bil, Karis dukke. Bare når navnet slutter på s bruker vi apostrof, og da til slutt, for eksempel Hans´ bok. Det korrekte er altså Fernandes, uten apostrof. Med apostrof ser det ut som om det mangler en bokstav (ala Rock ´n´ roll, hvor apostrofen indikerer de to manglende bokstavene a og d).

    Hilsen en rettskrivingsfreak :-)

    SvarSlett