søndag 21. februar 2010

Sy og design konkurranse!!!!

HAM–WAHM konkurranse

Vi går med drømmer om å håpe på å klare å starte en fin HAM-gruppe her i norge, siden vi har mange flinke syersker rundt omkring dette langstrakte landet :)

Ja, nå starter vår WAHM /HAM konkurranse som går ut på å designe, og sy den optimale formsydde, AIO eller lommebleie.

Med vi ønsker bare ett bidrag fra hver enkelt syerske, men du kan gjerne bidra med alle typene J

Det kan bli tre vinnere, men vi kan også risikere at en og samme vinner alle klasser, for vi er på utkikk etter den aller, aller beste. Og vi forventer ett høyt nivå blant de som deltar.

Slik deltar du: Send meg en mail eller pm, hvor du melder din interesse for å delta. Send oss ett ferdig arbeidet, med materialliste på hva du har bruk, mønster (som må være laget av deg) + samtykkeskjema at stellerommet.no overtar rettighetene til å bruke mønsteret ene og alene om du vinner. Om du ikke vinner, vil du få bleien(e), materiallister, mønster og samtykkeskjema i retur, sammen med en erklæring på at vi aldri vil bruke ditt mønster, om vi ikke kontakter deg i etterkant og gjør en avtale på det :D

Bruk gjerne innsendingen som søknad for å bli HAM (Hjemmearbeidende mamma) for stellerommet. Vi kommer til å søke etter HAM på forumene og i andre medier, for det finnes jo mange som er flinke til å sy, selv om de ikke bruker tøybleier selv. Men aller først, må vi finne den optimale bleien. Så når prosjektet starter, blir derfor ikke så godt å få planlagt. Og det er selvsagt ikke sikkert at vi gjennomfører WHAM/HAM prosjektet om vi ikke har det perfekte resultat, og knippe med syersker.

Vinneren(e) vil utenom heder og ære, vinne en produktpakke til verdi av 1000,- med litt av hvert fra vår varelager, denne vil bli satt sammen etter hvert, når vi får inn litt mer på lager. Derfor er den litt uklart. I tillegg, om vi velger å bruke vinneren(e)s mønster(e), vil du få en liten prosent av netto inntekt pr solgte bleie. Denne avtalen blir mellom stellerommet.no og vinneren / vinnerene og vil settes opp av advokat hvor begge parter er enige.

Vi gleder oss :)

Håper vi ikke skremte deg til å ikke ville være med, pga alt snakk om rettigheter osv., men det er jo viktig at man skjønner at man mulig er med på noe som vi håper på vil bli norges første store tøybleieproduksjon.

Frist: Vi setter en frist til 15.april. Det vil bli muligheter for utsettelse om du trenger mer tid, da sender du meg bare en mail/pm. Vi fokuserer mest på at resultatet skal bli bra ;-D

Med forbehold om at endringer kan skje underveis, og da vil dere få ny informasjon så raskt som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar